Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Contact | Brugge
Regiohuis Brugge

Regiohuis Brugge

Regiohuis Brugge
Sint-Jansplein 8
8000 Brugge
 
Telefoon 050 33 65 00
E-mail brugge@familiezorg-wvl.be

Openingsuren

Van maandag tot en met vrijdag, van 8 uur tot 17 uur.
Voor een persoonlijk of telefonisch contact buiten de kantooruren kunt u steeds een afspraak maken.
Bij hoogdringendheid is Familiezorg West-Vlaanderen vzw 24 uur op 24 bereikbaar via tel. 050 33 02 70.

Bereikbaarheid

Met de trein:
Het station van Brugge ligt op een kleine kilometer van het Provinciehuis op het Biskajersplein. Om de 10 minuten is er een vlotte busverbinding tussen het station van Brugge en het Biskajersplein. Verschillende stations in West-Vlaanderen bieden een goede treinverbinding met het station van Brugge.
Zie www.b-rail.be of informeer in het station in uw buurt voor de actuele uurregeling.

Met de bus:
Op 100 meter van het regiohuis ligt de bushalte "Jan Van Eyckplein", van hieruit is er om de 10 minuten een vlotte verbinding van en naar het station van Brugge. Voor meer informatie over het aanbod van De Lijn: www.delijn.be of bel 070/22 02 00

Met de wagen:

Komende via autosnelweg E403:
Volg de Expressweg N31 tot aan de tweede lichten. Hier slaat u rechtsaf richting N397. Bij de twee rondepunten die u passeert, rijdt u rechtdoor. Aan de verkeerslichten rijdt u rechtdoor door de weg onder de sporen te volgen, aan de rotonde gaat u linksaf door de R30 te volgen. Aan de eerst volgende lichten slaat u rechtsaf (Guldenvlieslaan). Aan de verkeerslichten met de Ezelpoort slaat u rechtsaf (Ezelstraat). Nadat u over een bruggetje gereden bent, volgt u de St. Jacobsstraat door links mee te draaien. Hier neemt u de tweede straat links (Naaldenstraat); aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf (Grauwwerkersstraat). Aan het volgende kruispuntje rijdt u rechtdoor in de Vlamingstraat en neem de eerste straat rechts waar u terecht komt op het Biskajersplein.

Parkeermogelijkheden: www.brugge.be/parkeren-bezoekers

Situeringsplan

Situeringsplan regiohuis Brugge