Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Contact | Oostende
Regiohuis Oostende

Regiohuis Oostende

Regiohuis Oostende
Wellingtonstraat 70
8400 Oostende
 
Telefoon 059 70 69 53
E-mail oostende@familiezorg-wvl.be

Openingsuren

Van maandag tot en met vrijdag, van 8 uur tot 17.00 uur.
bij hoogdringendheid is Familiezorg West-Vlaanderen vzw 24 uur op 24 bereikbaar via 050 33 02 70.

Bereikbaarheid

Met de trein:
Het station van Oostende ligt op 1,5 kilometer wandelen van het regiohuis te Oostende. Vanaf het station kan u de Kusttram nemen tot aan het regiohuis (reistijd: 8 minuten). Verschillende stations in West-Vlaanderen bieden een goede treinverbinding met het station van Oostende.
Zie www.b-rail.be of informeer in het station in uw buurt voor de actuele uurregeling.

Met de kusttram:

Woont u in Koksijde, Nieuwpoort, Blankenberge, De Panne, Knokke, Zeebrugge, Westende,... dan neemt u gewoon de Kusttram tot de halte Koninginnelaan in Oostende. Deze halte ligt op 150 meter van het regiohuis. Dit is de eerste halte nadat u de Wellingtonrenbaan voorbij bent (komende van richting De Panne) of nadat u het Maria Joséplein voorbij bent (komende van richting station Oostende/Knokke). Met de kusttram pendelt u in acht minuten tussen het station en de halte Koninginnelaan, die op 150 meter van het regiohuis ligt.

Van het station naar het regiohuis:
De vertrekhalte van het Kusttram situeert zich links van de hoofduitgang van het station. U neemt de tram richting De Panne en stapt af aan de halte Koninginnelaan. Dit is de eerste halte nadat u het Marie Joseplein voorbij bent. Tussen 7.00 – 19.00 uur kunt u om de 20 min. de Kusttram nemen.

Van het regiohuis naar het station:
U neemt de tram richting Knokke en stapt af aan het station. Tussen 7.00 – 20.00 uur kunt u om de 20 min. de Kusttram nemen.
Voor meer informatie over de Kusttram: www.delijn.be, www.dekusttram.be of bel 070/220 200.

Met de bus:
Op 350 meter van het regiohuis bevindt zich de bushalte "Oostende Petit Paris".
Voor meer informatie over het aanbod van De Lijn: www.delijn.be of bel 070/ 220 200.

Met de wagen:

Komende van richting Kortrijk, Brugge via autosnelweg E40/A10:
Afrit 4 van de A10 mondt uit aan het rondpunt "President Kennedyplein". Neem de afslag richting centrum (Verenigde Natieslaan/N340) en volg deze weg 1,5 km. Neem op het volgend rond punt de 3e afslag en volg 150 meter. Sla aan de lichten links af richting Aflons Pieterslaan/N318 en volg deze weg 700 meter. Rij t.h.v. 'Petit Paris' aan de lichten rechtdoor en onmiddellijk 20 meter verder rechts afslaan Koninginnelaan. Na 200 meter links afslaan Wellingtonstraat waar even verder nummer 70 te vinden is.

Parkeren:
U kunt uw wagen parkeren op de publieke parking naast de bibliotheek net voor het regiohuis of elders in de buurt. Vrij parkeren behalve waar bord bewonersparkeren staat.

Situeringsplan

Situeringsplan regiohuis Oostende