Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Contact | Opleidingscentrum Thuiszorg Familiezorg Brugge
Opleidingscentrum Brugge

Opleidingscentrum Familiezorg West-Vlaanderen vzw Brugge

Familiezorg West-Vlaanderen vzw
Biskajersplein 3
8000 Brugge
 
Telefoon 050 33 02 70
E-mail opleiding@familiezorg-wvl.be

Bereikbaarheid

Met de trein:
Verschillende stations in West-Vlaanderen bieden een goede treinverbinding met het station van Brugge.
Zie www.b-rail.be of informeer in het station in uw buurt voor de actuele uurregeling.

Het station van Brugge ligt op een kleine kilometer van het Provinciehuis op het Biskajersplein. Er zijn diverse busverbindingen tussen het station van Brugge en de bushalte 'Stadsschouwburg', op wandelafstand (200 m) van het Biskajersplein.

Met de bus:
Op wandelafstand (200 m) van het provinciehuis ligt de halte 'Stadsschouwburg'. Voor meer informatie over het aanbod van De Lijn: www.delijn.be of bel 070/ 220 200

Met de wagen:

Komende via autosnelweg E403:
Volg de Expressweg N31 tot aan de tweede lichten. Hier slaat u rechtsaf richting N397. Bij de twee rondepunten die u passeert, rijdt u rechtdoor. Aan de verkeerslichten rijdt u rechtdoor door de weg onder de sporen te volgen, aan de rotonde gaat u linksaf door de R30 te volgen. Aan de eerst volgende lichten slaat u rechtsaf (Guldenvlieslaan). Aan de verkeerslichten met de Ezelpoort slaat u rechtsaf (Ezelstraat). Nadat u over een bruggetje gereden bent, volgt u de St. Jacobsstraat door links mee te draaien. Hier neemt u de tweede straat links (Naaldenstraat); aan het einde van deze straat slaat u rechtsaf (Grauwwerkersstraat). Aan het volgende kruispuntje rijdt u rechtdoor in de Vlamingstraat en neem de eerste straat rechts waar u terecht komt op het Biskajersplein.

Parkeermogelijkheden: www.brugge.be/parkeren-bezoekers

Situeringsplan

Situeringsplan Opleidingscentrum