Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Nieuws en actualiteit | Inspirerend openhuismoment

Inspirerend openhuismoment

Publicatie: donderdag 27 juli 2017

Hou jij ook zo van de (zomer)zon? De zon… symbool voor warmte, toewijding, positieve kracht, goedheid, openheid, waarheidsgevoel, genegenheid, leven, hoop!

De medewerkers van Familiezorg West-Vlaanderen vzw in elk geval wel! Niet voor niets staat de zon centraal in het logo van onze thuiszorgdienst. Elke dag opnieuw gaan onze meer dan 2000 medewerkers op weg naar de huizen van mensen bij wie de zon net even onderging. Ze brengen er warmte en licht.

Ben je ook op zoek naar een professionele of vrijwillige opdracht

  • waarin je rechtstreeks bijdraagt tot het geluk van anderen
  • waarin je je erkend en gewaardeerd weet
  • waar je medeverantwoordelijkheid, zelfstandigheid en initiatiefname echt meetellen
  • waar ervaringen gedeeld kunnen worden?

Jouw verlangen sluit dan helemaal aan bij een opdracht binnen onze thuiszorgdienst! Menselijke waarden als gelijkwaardigheid en verbindende communicatie staan bij ons centraal.

Ben je benieuwd?

Kom op woensdag 30 augustus 2017 naar ons inspirerend openhuismoment op het Biskajersplein 2 in Brugge - vrij in en uit tussen 16 en 21 uur. Ga in gesprek met onze bevlogen medewerkers en (her)ontdek jezelf in onze ‘kwaliteitenkamer’.

Niet te missen voor wie interesse of aanleg heeft voor een opdracht als verzorgende/zorgkundige, praktijkhelp(st)er, begeleidende medewerker, verpleegkundige of vrijwilliger.

Je bent van harte welkom!