Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Nieuws en actualiteit | Fietsen voor Familiezorg!

Fietsen voor Familiezorg!

Publicatie: maandag 7 juli 2014

Fietsen voor Familiezorg! Al voor de 44e keer worden op zaterdag 2 en zondag 3 augustus 2014 de 24 uren van Leke georganiseerd. Elk jaar nemen zowat 500 fietsers (jong en oud) deel aan dit recreatief fietsevenement in de Diksmuidse deelgemeente.

Dit jaar gaat de opbrengst van het evenement naar de vrijwilligerswerking van Familiezorg West-Vlaanderen vzw!

Wat valt er te beleven?

  • fietsen op een veilig en verkeersvrij parcours, van zaterdag 2 augustus om 16 uur tot zondag 3 augustus om 16 uur. De happening is geen wedstrijd maar staat helemaal in het teken van ontspanning.
  • Een prijzenpot van 6000 euro. Elke deelnemer maakt kans op een prijs: voor groot en klein, de jongste / oudste deelnemer, de verstgekomene, de grootste pechvogel, de meest ludieke fiets, de leukst verklede fietser… Prijsuitreiking op zondagavond om 18.30 uur!
  • Randanimatie met muziek door Triple Jack en De Alfredo's, gratis grime voor de kinderen, ballonnenclown Henkie, straattheater...

Fietst u ook voor Familiezorg?

  • Op zondag 3 augustus 2014 vanaf 13.30 uur fietsen we samen en zichtbaar voor Familiezorg! Fietst u mee? Afspraak aan de Familiezorgvlag bij zaal Lecca.
  • Past dit tijdstip niet? U kan uiteraard ook op een ander moment van deze 24 uur een rondje komen rijden. Eén rondje is ongeveer 2.5 km. Misschien bent of kent u zelfs een fietsfanaat die het waagt om 24 uur lang te fietsen?

Praktisch

    Laat u ons weten of u meefietst? Dat kan via ons regiohuis in Oostende:
    Telefoon 059 70 69 53 of E-mail oostende@familiezorg-wvl.be
  • De deelnameprijs bedraagt 5 euro. Inschrijven kan de dag zelf aan het Ontmoetingscentrum Lecca, Lekedorpstraat 31, 8600 Leke