Afdrukken (pop-up)
Je bent hier: Nieuws en actualiteit | Foton liep Dwars door Brugge

Foton liep Dwars door Brugge

Publicatie: maandag 18 mei 2015

Foton liep Dwars door Brugge

Op de 35e editie van Dwars door Brugge (10 mei 2015) verschenen 17 lopers van Foton aan de start voor een wedstrijd door en rond de Brugse binnenstad.

De organisatoren van Dwars door Brugge kozen dit jaar Foton uit als goed doel. Foton heeft immers bijkomende middelen nodig om de missie (menswaardige thuiszorg voor personen met dementie) te blijven realiseren.

Lopers konden bij hun inschrijving een bijdrage storten om de werking van Foton te ondersteunen. Foton zelf bracht ook een aantal lopers op de been. Enkelen onder hen lieten hun eigen sportieve prestatie sponsoren.

Nog dankzij sponsorsteun verschenen de Fotonlopers in een opgemerkt loopshirt aan de start. Foton was vertegenwoordigd in de 5 en de 15 kilometer en met een jeugdige deelnemer ook in de Kidsrun (1 km). Alle lopers behaalden mooie resultaten. Eén Fotonloper werd in de 5 kilometer zelfs 4e op 2000 deelnemers. Aan de Fotonstand in het lopersdorp -bemand door het Fotonteam en enthousiaste vrijwilligers- kon iedereen na afloop terugkijken op een geslaagde wedstrijd.

Alles samen werd 3765 euro ingezameld voor Foton.
We wensen alle lopers, vrijwilligers, supporters en sponsors dan ook van harte te bedanken voor hun inzet en steun!

Bent u zelf ook geïnteresseerd om aan een loopwedstrijd deel te nemen ten voordele van Foton? We houden u graag op de hoogte van toekomstige evenementen waaraan Foton zal deelnemen.